Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrer

Skal du bygge til, have nyt tag eller udskifte alle de gamle vinduer i boligen, virksomheden eller boligforeningen? Så tag Rebo A/S med på råd, og vær garanteret et resultat i højeste kvalitet.

Vi skaber langtidsholdbare resultater

Vores tømrere er alle kompetente og dygtige tømrere, der varetager alle typer opgaver i deres fag, hvad enten det gælder en fag- eller hovedentreprise.

Som entreprenørvirksomhed lægger vi stor vægt på, at alle vores kunder bliver glade og tilfredse. Derfor stræber vi altid efter at sætte kunden i centrum, hvor hensyn, fleksibilitet og tæt dialog er nøgleordene. Herigennem kan vi sammen finde den bedste løsning og skabe et resultat, der matcher kundens ønsker og forventninger – og ikke mindst et langtidsholdbart resultat i højeste kvalitet.

Vi varetager eller typer renoverings- og udskiftningsopgaver i hele København og kører også til opgaver på resten af Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 32 95 13 13, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker et besøg og et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503