Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores historie - En virksomhed i vækst

Rebo A/S er en virksomhed, der siden 1992 har gennemgået en positiv og rivende udvikling.

Fra enkeltmandsvirksomhed til 100 ansatte

Som autoriseret VVS-installatør startede René Bo Petersen i 1992 en VVS-virksomhed op, hvis primære mål var at tilbyde kunderne en høj faglig ekspertise og et grundigt og solidt håndværk. René trådte i 2015 ud af virksomheden og de 2 øvrige partnere Jakob Daniel Geertsen og Erik Schäfer Helverskov, driver nu i fællesskab den ejerledede virksomhed, der nu tæller over 100 medarbejdere og 40 servicebiler.

Trods organisk vækst og kompetencer, der i dag favner bredere end vand, varme og sanitet, er det hos Rebo A/S stadig målet med enhver opgave at tilbyde en høj faglig ekspertise og et solidt håndværk. Sammen med den gode service og den høje kvalitet har denne strategi fra start været med til at opbygge og danne vores virksomhed. Kun igennem tilfredse kunder, der glædeligt vender tilbage, kan vi blive ved med at holde fokus på fremtiden og sætte vores præg på fremtidige byggerier.

Denne strategi har ligeledes sikret os kåring som gazellevirksomhed i 2002, 2003 og 2007.

Stærke faglige kompetencer og solid erfaring

Jakob og Erik er begge bygningsingeniører med en fortid fra Rådgivende Ingeniørvirksomhed og har begge beskæftiget sig med både bygningskonstruktioner og –installationer. Med vores baggrunde supplerer vi hinanden med stærke faglige kompetencer og en solid erfaring, der er med til at levere et tilfredsstillende kvalitetsarbejde for vores kunder – hver dag.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503