Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Boliger

Hos Rebo A/S har vi mange års erfaring med byggeprojekter inden for både private boliger såvel som for større ejendomskomplekser, lejlighedsbyggeri og almennyttige boliger.

Professionel byggestyring

Med os som din faglige samarbejdspartner er du garanteret en professionel byggestyring og et solidt håndværk i den højeste kvalitet.

Vi tænker altid helhedsorienteret, når vi udfører ejendomsprojekter hos Rebo A/S, således at vi kan sikre projekternes langsigtede værdier.

Vi kan varetage alle typer projekter på både den udvendige og indvendige del af et boligprojekt, hvad enten det drejer sig om installationer, udskiftninger, nybyg eller totalrenoveringer. Vi har blandt andet stor erfaring med udskiftning af tag og undertage på beboelsesejendomme, gennemgribende energirenoveringer i ejerforeninger, totalombygninger af bosteder og mange andre typer projekter.

Vi følger alle projekter til dørs

Fælles for alle vores boligprojekter er, at vi altid følger dem helt til dørs. Vi er med fra den indledende rådgivning, planlægning og projektering, til det færdige projekt står klar. Vores fokus lægger på den høje kvalitet, hvad enten det gælder selve håndværket eller kvaliteten af vores service over for kunderne. Vi bestræber at tage stort hensyn til kunder eller eventuelle beboere og inddrage dem i processen, således at boligen lever op til de ønskede forudsætninger og fremtidens krav til en moderne bolig.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503