Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljø

Rebo A/S er en virksomhed i vækst, der med det voksende kundesegment også udvider medarbejderstaben år efter år. Derfor er det også vigtigt at sætte såvel det tekniske som det sociale arbejdsmiljø på dagsordenen og sætte baren, for en sikker og behagelig arbejdsplads, meget højt.

Vi tager ansvar

Sikkerhed og arbejdsmiljø er både et fælles og individuelt ansvar for såvel ledelse som medarbejdere.

Indsatsen mod et sundt og sikkert arbejdsmiljø er gennem mange års erfaring i branchen forankret i ledelsen. Vi har en aktiv og positiv holdning til et arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og teknikaliteter altid indgår som ligeværdige aspekter i forbindelse med planlægningen og projekteringen af et projekt såvel som under selve arbejdsprocessen.

Vi lever op til branchens stigende krav

Ligeledes gør vi meget for, at det psykiske arbejdsmiljø altid bliver plejet. En glad medarbejder er ensbetydende med en glad kunde, hvorfor vi også altid giver plads til personlig og faglig udvikling.

Vi ser vores medarbejdere som den bærende kraft, når det drejer sig om virksomhedens daglige funktion og fremtidige vækst. Derfor arbejder vi hver dag på, at vores medarbejdere kan videreuddannes, således at de kan blive ved med at leve op til kundernes og branchens stigende krav og nye tendenser, samt udføre deres arbejde på en sikker og ansvarlig måde.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503