Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Moderne og attraktive tagboliger

Når det drejer sig om development og projektudvikling inden for tagboliger, er Rebo A/S den helt rigtige partner.

Moderne og attraktive penthouselejligheder

Loftsrum, der i dag blot står tomme eller bliver brugt som tørrerum eller hjem og toilet for byens duer, er alle uudnyttet boligpotentiale - og med et stigende befolkningstal, der søger ind mod byerne, sammenholdt tendensen til urbanisering vil lige netop disse uudnyttede kvadratmeter blive efterspurgte.

Det er også en af årsagerne til, at renovering og opførsel af nye tagboliger er blevet et af vores specialer hos Rebo A/S. I samarbejde med andelsboligforeninger og ejerforeninger omdanner vi de triste og grå loftsrum til attraktive og moderne tagboliger – eller såkaldte penthouselejligheder - , der passer ind i den almindelige byudvikling.

Effektiv og gnidningsfri byggeproces

Når der skal renoveres og omdannes, kræves der helt andre kompetencer end ved et nybyggeri. En renovering er meget mere uforudsigelig og stiller ligeledes høje krav til fleksibilitet og kreativitet.

Hos Rebo A/S har renovering helt klart været kernekompetencen i mange år og vores referenceliste vidner om vores mangeårige erfaring inden for renovering.

Vi besidder ekspertisen og den rette viden til at omdanne de gamle loftsrum, således at bygningens stil og arkitekttur stadig vil blive respekteret, og eventuel eksisterende struktur vil blive regnet med i det endelige resultat.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503