Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vores værdier​

Hos Rebo A/S lægger vi som ejerledet virksomhed stor vægt på at være værdiskabende – ikke blot når det gælder vores forretningsmæssige mål og kompetente arbejde over for vores kunder, men også i forhold til vores virksomhed og dens funktion som god arbejdsplads, hvor der skal være mulighed for, at den enkelte medarbejder kan udvikle sig.

Alle skal have en succesoplevelse

Høj faglighed, kvalitet og effektivitet er gamle kerneværdier, som vi værner om hos Rebo A/S.

For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en succesoplevelse, at de bliver glade for resultatet, og at de vender tilbage, når nye opgaver og projekter melder sig på banen. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejderstab afspejler alle vores kompetencer, således at vi kan tilbyde en høj faglig viden og ekspertise, hvad enten der skal udføres murrer-, VVS-, kloak- eller tømrerarbejde.

Effektivitet og synergi i arbejdet

Hos Rebo A/S gør vi ligeledes en dyd ud af, at ledelsen også er til stede på opgaverne og byggepladserne, hvor vi sørger for at føre tilsyn med arbejdet, hvilket ofte skærer mellemleddet i arbejdsprocessen over. Det skaber en tydelig effektivitet og en vis synergi i arbejdet, hvor vores bedste kræfter gensidigt forstærker hinanden og giver vores kunder det bedste og mest holdbare resultat.

Vi sørger altid for at have hjertet med i vores arbejde. På den måde får man nytænkningen og engagementet med i sit arbejde og kan levere et resultat, man kan stå inde for med sin faglige stolthed.

Dette skaber i sidste ende værdi og resultater - ikke kun for os selv men også for vores kunder.

Kontaktoplysninger​

Telefon: (+45) 32 95 13 13 

E-mail: info@rebo.dk 

Adresseoplysninger

​Amager Landevej 174, DK-2770 Kastrup

Firmaoplysninger

Rebo A/S | CVR-nummer: 20961503